MERKEN

Dit is een greep uit de merken die u bij ons kan vinden:

DIEREN

Leg uw huisdier in de watten met de beste producten … !
Sampermans biedt een ruim assortiment aan dierenvoeding en -benodigdheden. We hebben alles in huis voor: katten, honden, knaagdieren (konijnen, hamsters, cavia, ratten, …), vogels, paarden, schapen, herten, geiten, kippen, … .
Ook verkrijgbaar: verpakkingen in 5 kg van graanmengeling, hele en geplette mais, oesterschelpen en legkorrel.Vergeet ook niet de voeding voor de vogels buiten zoals mezenbollen, strooivoer of meelwormen.
We hebben een heel uitgebreid gamma verzorgingsproducten voor jullie geliefde viervoeter. Van Shampoo’s tot conditioners om hun vacht mooi glanzend te houden. Ook halsbanden in veel stijlen.

Aqua Bio (visvoer)
Flexi
Nobby
PURINA ProPlan
Sera
Vadigran

TUIN

Bloemen, planten, uw gazon ,… ze hebben allemaal verzorging nodig!

Voor alle kwaaltjes bestaat een oplossing. Laat u dus niet ontmoedigen door ongewenst mos, onkruid, kale plekken in uw gazon en dergelijke meer.
Bij Bloemen tuincentrum Sampermans vindt u alles om uw tuin en planten te onderhouden:Meststoffen, bloemenzaden, groentezaden, potgronden, …

Wij geven u met plezier een oplossing voor al uw tuinproblemen. Vraag gerust om advies!

SBM
BIRCHMEIER
BUCOMAT

DCM
Ecolat afboording
Vilmorin
Zaden

DECORATIE

Geschenkjes en decoratie voor jong en oud en man en vrouw!
Het is niet altijd eenvoudig om iets mooi en origineel te vinden om cadeau te geven, maar in ons groot aanbod van geschenken ga je zeker iets verrassend vinden. Dozen, potjes, fotokaders, juwelen- of horlogekisten, paraplu’s, beelden, potten, knuffels, glaswerk, … te veel om op te noemen.

ARTEVASI
Nesti Dante
Stackers
OSCAR Luxury candles


VIJVER – ZWEMBAD

Er is niets zo aangenaam als een vijver in je tuin. Genieten van de rust van water, de ontspannen vissen of kikkers, of de mooie libelle.

Voor de zwemmers is een zwemvijver de perfecte manier om fit te blijven. Wij kunnen u zeker helpen met het onderhouden of adviseren. Filterpompen, UV-lampen, vijververlichting, natuurstenen, fonteinen

Wij komen eveneens ter plaatse voor advies, het installeren van filters, en dergelijke meer. Alles valt te bespreken!

BSI
Oase Living Water